Stranice

11. svibnja 2015.

Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar

Već kada je bila objavljena krajem prošle godine u Americi odlučila sam da ju želim, ali nikako da dođe u Europu, ali na svu sreću uspjela sam nabaviti ovu ljepoticu :)


S obzirom da mi je dosadilo čekanje, iskopala sam stranicu Rose's Beauty Store koja uz ostale marke prodaje i američku kozmetiku ali preko UK, tako da kada naručite paket vam dolazi iz UK i nema brige oko carine. Naravno, zbog toga su sve stvari malo skuplje nego inače. Stranica ima puno zanimljivih marki poput Lorac, Too Faced, Kat Von D, Tarte, Urban Decay itd... Cijena palete je 37.49 funti, a za prvu kupovinu na stranici dobila sam popust od 15% (6.50 funti).




Too Faced Chocolate Bar prvu verziju nemam nego imam njezinu dobru kopiju od Makeup Revolution, točnije I Heart Makeup, o njoj možete čitati ovdje na linku.

Paleta dolazi u čvrstoj limenoj ambalaži u obliku čokolade, sa unutarnje strane nalazi se ogledalo, te ima ukupno 16 sjenila od kojih 2 su duple veličine. Miriši po čokoladi, osobno sam veliki ljubitelj čokolade pa mi je ovaj miris malo fejk jer je jak ali bolje da miriši nego da smrdi, jelda? :D




Nazivi sjenila su: Licorice, Coconut Creme, Nougat, Truffled, Hot Fridge, Cocoa Chili, Pink Sugar, Puddin', Blueberry Swirl, Peanut Butter, Frosting, Rum Raisin, Mousee, Caramel, Bon Bon i Butter Pecan.
Kako se nazivi sjenila vide bolje pod nekim kutem, a nisu baš fotogenična, prilažem vam sličicu sa stražnje strane kartonske ambalaže u kojoj je došla paleta.


Swatchevi su napravljeni svi bez ikakve baze ispod. Zašto radim uvijek swatcheve bez baze? Jer ako sjenilo i bez baze piše na ruci onda se vidi koliko je kvalitetno, dok s druge strane i ono najslabije sjenilo bi sa bazom pisalo pa mi to nije u interesu prikazivati, osjećam se kao da fejkam onda, ako me razumijete :D

Sjenila u prvom redu:

Licorice - mat intenzivna crna nijansa
Coconut Creme - mat svijetla nijansa vanilije
Nougat - hladna svijetla smeđa nijansa s malo roskaste u sebi
Truffled - srednje smeđa čokoladna nijansa
Hot Fudge - hladna tamna shimmer smeđa nijansa


Sjenila u drugom redu:

Cocoa Chili - tamno smeđa nijansa sa zlatnim shimmerom
Pink Sugar - rozo-zlatne šljokice na skoro pa prozirnoj bazi
Puddin' - mat smeđa-taupe nijansa
Blueberry Swirl -  tamna plavo-tirkizna shimmer nijansa
Peanut Butter -tamna narančasta nijansa karamele
Frosting - shimmer brončana nijansa


Sjenila u trećem redu:

Rum Raisin - shimmer taupe nijansa
Mousse - svijetla toplija smeđa nijansa
Caramel - topla narančasto-zlatna shimmer nijansa
Bon Bon - shimmer rose-gold nijansa
Butter Pecan - shimmer zlatna sa mrvicom breskvaste u sebi


Sva sjenila su odlično pigmentirana, već sam ih sve isprobala i na kapcima, jedino koje šteka u pigmentaciji je sjenilo Pink Sugar koje mi se ne uklapa u cijelu koncepciju palete, može služiti kao "top coat" nekom drugom sjenilu jer se sastoji samo od šlojkica. Sva mat sjenila su prekrasne mekane teksture i mogu se koristiti u pregibu ili preko cijelog kapka. Coconut Creme je odlična bazna nijansa koja se može staviti preko cijelog kapka kao baza za ostala sjenila. Shimmer sjenila su također prekrasna i mekana.

Ja sam prezadovoljna ovom paletom i ispunila je sva moja očekivanja :) Ovo je moja druga Too Faced paleta sjenila a prvu sam vam pokazala ovdje.

Sviđa li vam se ova paleta? Planirate si nabaviti koju Too Faced paletu? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 14:

  1. Odlična recenzija kao i paleta! Htjela bih si ju nabaviti, ali mi je malo teško dati toliko novaca za tu paletu još dok znam da naši susjedi preko oceana kupuju istu tu paletu dosta jeftinije, but who nows :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :)
      pa kad se to preracuna i nije neka pretjerana razlika, u americi ona kosta 49 dolara sto bi bilo 328 kn po danasnjem tecaju, a ja sam sa popustom platila paletu 30,99 funti sto je 322 kn
      evo linkovi da se vidi cijena
      https://www.toofaced.com/p/eye-shadow-palettes/semi-sweet-chocolate-bar/
      http://www.sephora.com/semi-sweet-chocolate-bar-P392009

      Izbriši
  2. Joj mene, kako je ova paleta divna <3 To je to, dotukla si me :D Skroz znam kad kažeš da je miris fejs, tako je i meni Bourjois čokoladni bronzer, svi kažu da miriše po čokoladi, a meni je taj miris neka fejk čokolada, više kao miris kreme za sunčanje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. totalni fejk miris cokolade, a kada gledala recenzije svima mirisi bozanstveno :D

      Izbriši
  3. ok sad je već i službeno - mrzim te ;)
    samo me tjeraš da slinim nad svim tim paletama, a da ni sama ne znam koja mi je bolja n_n
    još jedna krasota, definitivno, još jedna koju želim premda mislim da imam dovoljno paleta i neću ih potrošiti dok sam živa, ali šta da radim, svaki put me namamiš <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. <3 <3
      hehe i ja mislim da imam paleta valjda za 3 zivota, ali ova je bila jaca od mene i morala sam ju kupiti :D

      Izbriši
  4. Vau- same dobre palete si kupuješ! :)) Hoće li biti sledeća Naked paleta ;) xx Maja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) <3
      vec sam prije pokazivala naked 3 http://talishaart.blogspot.com/2014/07/urban-decay-naked-3-vs-makeup.html
      i naked basics 2 http://talishaart.blogspot.com/2014/12/urban-decay-naked-basics-2.html

      Izbriši
  5. Opet slinim :D Čitajući tvoje recenzije, samo pravim WL :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Evo ga na, sad sam saznala i za novu stranicu i za dobru paletu iako sam ju prije samo vidjela :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. heheheh to tako ide, jedni od drugih saznajemo nove stvari :D

      Izbriši
  7. Wooow, I love it! Enjoy the weekend honey!

    I invite you to join my worldwide giveaways:
    Jexshop 10$ gift card & Polka dots dress

    If you want to follow each other, please follow me and I'll do the same:
    My blog | Bloglovin | Facebook

    (っ◕‿◕)っ♥

    OdgovoriIzbriši
  8. Paleta je prelepa, naravno :)
    A slažem se za miris, baš ne volim te čokoladne mirise kod kozmetike.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...