Stranice

29. prosinca 2016.

Favoriti 2016. godine - Dekorativa

Došli smo do kraja godine pa je pravo vrijeme za spomenuti dekorativne favorite koji su obilježili godinu :)


Urban Decay Gwen Stefani Blush palette je paleta za koju sam mislila da mi se možda neće svidjeti, no na kraju sam poludila za njom, toliko ju volim da neko vrijeme uopće nisam koristila druga rumenila. Jednostavno ima prekrasne nijanse rumenila za svijetlu put, a bronzer sam po ljeti dosta koristila jer mi je bio odličan za dodavanje topline licu. Recenzija.
Makeup Geek sjenila sam sama složila i kao što vidite većinom su to neutralne nijanse. Već sam nekoliko sjenila izmjenila i kupila si ona koja su bolja tako da ove dvije palete obožavam jer su odlične za napraviti brzinski look, a meni se redovito dešava da sam u žurbi :) 
Tarte Tartelette In Bloom paleta je moje savršenstvo, jednostavno ne mogu bez nje i mislim da mi je ovo jedna od najdražih paleta, ikad. Recenzija.
Zoeva Naturally Yours je paleta kojom se može napraviti lagani ali i žestoki look, pa mislim da je to najfunkcionalnija paleta i redovito sam ju koristila kada nisam znala što drugo napraviti. Recenzija.


Sleek Face Form u nijansi Light je moj dugogodišnji prijatelj i mislim da ga redovito možete vidjeti u favoritima. Highlighter ne koristim tako često, ali rumenilo i bronzer su mi i dalje dvije najomiljenije stvari u ovom triu. Recenzija.
Milani Baked Blush u nijansi Luminoso mi se jako sviđa. Ne sjaji se toliko koliko mu samo ime govori ali nijansa je divna i daje jednu lijepu svježinu licu. Recenzija.
Kiko Flawless Fusion Bronzer u nijansi 01 otkad sam otkrila postao mi je najdraži bronzer jer je toliko nježan, a da ne govorim o tome da je teško naći bronzer za svijetlu kožu kao što je moja. Toliko je mekan i fin da mi je gušt koristit ga.
Kiko Color Veil Blush u nijansi 01 je divno rumenilo za svaki dan, a Kiko Beam Of Light highlighter je prekrasan, daje baš onaj sjaj koji ja volim.


Što se tiče podloge tu sam zaboravila poslikati dva vrlo bitna proizvoda koja korstim već par godina i još uvijek su mi najdraži, a to su Lioele Beyond The Solution BB i Lioele Triple The Solution BB. Ovdje je njihova recenzija gdje možete vidjeti kako ove BB kreme izgledaju.
Sprej za fixiranje šminke koji koristim već 2 godine je NYX Matte Finish. Jednostavno mi je najbolji i još nisam našla neki drugo sprej koji bi me oduševio više od ovoga.
Catrice Prime And Fine Matt Waterproof puder u kamenu je moj najdraži puder i vidjeli ste ga sigurno puno puta u empties postovima već do sada.


Dvije maskare koje sam otrkila u 2016. godini su Maybelline Lash Sensational Waterproof i Lash Sensational Intense Black. Obje imaju istu četkicu, a vodootporna verzija zbilja radi ono što treba raditi. Vodootpornu verziju sam kupila na Feelunique stranici, nisam sigurna ako je ima kod nas, dok ova druga se može naći u našim drogerijama.


Znate već da je moj najdraži proizvod za obrve Kiko olovka, ali ove godine našla sam joj dopunu, pa sam tako zavolila automatsku Kiko Eyebrow Sculpt olovku za obrve u nijansi 01.
Preko ljeta kada su temperature rastapale sve oko sebe, tada sam stalno koristila NYX Eyebrow Gel u nijansi Blonde koji je zbilja dugotrajan.
U to isto ljetno vrijeme ako bi nosila Kiko olovku, obavezno sam preko prešla Essence Eye Brow Top Coat gelom koji je meni fantastično funkcionirao.
Bazu za kapke koju još uvijek najčešće koristim je Milani Eyeshadow Primer i ukoliko ste u prilici obavezno ju kupite jer je odlična.


I za kraj nisam mogla a ne navesti dva najdraža tekuća ruža za usne. Prvi je Bourjois Rouge Edition Velvet u nijansi Ole Flamingo i drugi je RiRe u nijansi Pink Brown. Već znate da kod mene prolaze samo dzgotrajni tekući ruževi i ovi su definitivno moji favoriti. Bourjois recenzija, RiRe recenzija.


Imamo li kojeg zajedničkog favorita? Koji su vaši dekorativni favoriti 2016. godine? Slijedeći na redu je post o preparativnim favoritima :)

Favoriti 2016. godine - Preparativa

Kiss
Talisha

Broj komentara: 14:

  1. Maybelline Lash Sensational Waterproof i Catrice Prime And Fine Matt Waterproof su mi na WL. Super mi je i obična verzija ove Maybelline maskare, al do sljedećeg ljeta bi si htjela nabavit i ovu drugu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. svaki put kada u nasim drogerijama je neki popust redovito se nakupujem zaliha catrice p&f pudera :D nabavi vodootpornu verziju maskare pa da cujem jos necije misljenje :)

      Izbriši
  2. Tart Tartellete in bloom paleta mi je prekrasna!! Razumijem zašto se našla u favoritima!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mug sjenila. To je to...
    Evo ja opet naručila... Punim 3 paletu.. Heheh... Prodam najmanje korištene i kupim nove...
    Sviđaju mi se favoriti osobito palete

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) ooo ide to tebi, ja se nekako suzdrzavam i dalje sam na dvije male mug palete :)

      Izbriši
  4. Maybelline Lash Sensational Intense Black mi je najbolja maskara ikad, obožavam je :D Joj, joj, opet mi slinci cure kad gledam ove tvoje divne paletice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. <3 ja sam bas bila skepticna prema njoj ali je zbilja odlicna, cak mi je jos bolja kad se mrvicu posusi :)

      Izbriši
  5. Ja se divim kolekciji kozmetičkih proizvoda koje imaš. Maybelline maskara je također u mojim godišnjim favoritima, a ostale proizvode nisam isprobala. Palete koje si sama složila imaju vrlo lijepe nijanse. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) vidim da nas dosta voli ovu maybelline maskaru :)

      Izbriši
  6. I ja sam konačno ove godine isprobala taj famozni Catrice Prime & Fine puder, mogu reći da je pristojno dobar xD Sve si nekako i ja mislim da bi morala složiti favorite, a nemam pojma kako izdvojiti samo nekoliko stvari xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto vidis da je dobar :D meni on full dugo traje, pogotovo jer ja ne koristim pudere nego samo bb kreme i onda mi treba malo jaci puder u kamenu i potpuno sam se nasla s njim :)
      haha ja sam jednostavno morala napraviti selekciju i odabrati samo neke proizvode izmedju svih ostalih :P

      Izbriši
  7. Bas su ti predivni favoritie, evo ja cu sada kupiti par MUG sjenila tek toliko da vidim kakva su. Ako su super (ocekujem da jesu haha) kupit cu ih jos. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) prva tura kupljenih mug sjenila mi je bila li-la, onda su pola sjenila reformulirali i sada su stvarno dobri kada sam kupila drugu turu :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...